Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantna snimka
Povratak na članak

Pobješnjeli rotvajler izgrizao dječaka (6), a vlasnik pobjegao

Pas je dječaka nekoliko puta ugrizao i svukao mu odjeću, a prolaznici su se dobro namučili dok su ga odvojili

Komentari 4

IT
i.tata.bi.sine
19:47 10.10.2012.

Dobro plasiran udarac nogom u trbuh ovog cucka puno bi prije riješio dečkića muke od ovih kaj ga rastežu po cesti bez veze. Strrava.

VL
TY
Tyrael
21:35 10.10.2012.

Prevelika je gužva i meta se miče, teško je plasirat udarac nogom, a šaku ne bi osjetio. Ali zato je lako snimit mobitelom, ajme budale..

VL
FE
Felicijen
22:50 10.10.2012.

Trebalo je pesa zgrabiti za jajca i odmah bi pustio maleckoga...

VL
Avatar dinameze
dinameze
09:21 11.10.2012.

koliko znam opasni psi bi morali imati brnjicu na ustima...evo kod nas u karlovcu još nisam vidio da neki pas ima brnjicu,a što je još gore još nisam vidio da netko počisti kakicu iza svog peseka.naravno kad to prigovoriš ispadaš seljačina koji ne voli životinje.ma volim ja životinje no za razliku od njih ja volim i ljude i još k tomu znam gdje je mjesto životinjama....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.