Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
imaju 11 i 13 godina

Pobjegli treći put: Dječaci pljačkali po Novom Sadu, sumnjiči ih se i za ubojstvo

Dubona: Pripadnici policije na ulici ispred škole gdje je 21-godišnjak pucao na ljude
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
05.01.2024.
u 15:40

Dječaci ne mogu biti smješteni u ustanovu zatvorenog tipa jer se još uvijek vode kao mlađi maloljetnici, a svoje su okolnosti iskoristili kako bi pobjegli.

Dječak iz Novog Sada sa samo 13 godina treći put je pobjegao iz Zavoda za socijalni rad u koji je posljednji put smješten zbog sumnje da je u tjedan dana počinio više pljački na području Novog Sada.

Ovaj je bijeg ipak specifičan, neslužbeno doznaje Blic, jer je u njemu sudjelovao i 11-godišnji brat dječaka. U Zavod su prvobitno smješteni jer su osumnjičeni da su 14. travnja prošle godine u Tovariševu ubili 75-godišnjeg Todora Šunjku.

Dječaci ne mogu biti smješteni u ustanovu zatvorenog tipa jer se još uvijek vode kao mlađi maloljetnici, a svoje su okolnosti iskoristili kako bi pobjegli. 

Policija je utvrdila da su nakon prvog bijega braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe. Stariji se dječak sumnjiči da je nakon drugog bijega iz Zavoda za socijalni rad s prijateljem počinio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada.

VIDEO Sutkinja u Las Vegasu osudila okrivljenika na zatvor, on preskočio stol i napao ju

Ključne riječi

Komentara 1

CH
chemica
15:59 05.01.2024.

Pravo kriminalca da krade i ubija je jače od prava građanina da ne bude pokraden i ubijen. Ta nesretna Srbija je definitivno odlučila pokupiti sve najgore sa Zapada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije