Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tako MALO TRAŽI
Povratak na članak

Pobjegao je od oca zlostavljača, a sada je sa samo 18 godina beskućnik

pava na kolodvorima gdje je u ovom trenutku koliko toliko toplo, a odatle ga stalno tjera policija. Trenirka, jakna i duboke tenisice jedina su imovina koju posjeduje

Komentari 5

ZN
znamistinu
13:08 28.01.2020.

sto radi ova drzava?gdje su stanovi za beskucnike? ovdje na zapadu postoje socijalni stanovi i ne razumijem zasto se ne pocnu vec jendom graditi u RH. Novca ima, krade se na sve strane...pogledajte samo nase svekolike ministre. Plenkovicu sto mislis po pítanju beskucnika napraviti? tvoji ministri su toliko pokrlai da su se mogli napraviti mnogi centri za ovakve ljude. Kuda idemo kao drustvo? Ajmo poslodavci neka mu netko da posao!

VL
ON
OnajMali
18:18 28.01.2020.

Vidim da je Glas Slavonije pobrisao komentare Vinkovcima o gospodinovoj navikama...

VL
DU
Deleted user
17:51 28.01.2020.

sve dok ti uhljebi iz socijalne skrbi ne prestanu dobijati svoje plaće, ako ne rijese ovakve slučajeve u roku 24 sata, nema normalne drzave..smjestaj, hrana odmah, pa ti provjeravaj 24 sata...ako ne uspjes provjeriti, nema place za uhljebe...

VL
LL
lijepa_li si
13:42 28.01.2020.

teško je ostati ravnodušan nad sudbinom ovog mladića. nejasno je samo kako nije u stanju nać stalno zaposlenje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.