Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međunarodni vlak

Pobjegao i u vlaku ostavio skrivenih 340 kutija cigareta

cigarete
Arhiva VL
07.01.2011.
u 09:46

Policija će kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora podnijeti protiv nepoznate osobe

TOVARNIK - Policijski službenici Policijske postaje Tovarnik pronašli su jutros oko 1.30 sati 340 kutija cigareta marke Memphis Blue kontrolirajući skrovita mjesta u šupljinama drvenih pregrada vagona za spavanje brzog vlaka koji prometuje na liniji Beograd - Villach, a koji je u RH ušao iz Srbije. 

Kako je priopćila  PU vukovarsko-srijemska, cigarete su imale nadzorne markice Republike Srbije. Vlasnik cigareta nije pronađen jer je, vjerojatno uplašen dolaskom policije na graničnom prijelazu, pobjegao. Policija će stoga kaznenu prijavu zbog izbjegavanja carinskog nadzora podnijeti državnom odvjetništvu protiv nepoznate osobe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije