Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKI PARLAMENT

Pobjednici Piculina natječaja 'Klik za bolju Hrvatsku' idu u Strasbourg

Europski parlament
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
09.12.2013.
u 12:18

Ondje će imati priliku nazočiti plenarnoj sjednici Europskog parlamenta te se susresti sa zastupnikom Toninom Piculom, čiji je ured organizirao i financirao ovaj natječaj

Autori najboljih radova na natječaju 'Klik za bolju Hrvatsku', njih 35, otišli su na četverodnevno putovanje u Strasbourg. Ondje će imati priliku nazočiti plenarnoj sjednici Europskog parlamenta te se susresti sa zastupnikom Toninom Piculom, čiji je ured organizirao i financirao ovaj natječaj.

Zadatak je bio uslikati ili snimiti neki motiv svakodnevice koji bi željeli gledati više ili manje u svojoj domovini, a žiri pod vodstvom poznatog umjetnika Radislava Jovanova Gonza odabrao je 50 najboljih radova za finale. Nakon toga je publika glasovanjem na Facebooku odabrala 35 najboljih radova.

Svi će pobjednički radovi biti prikazani na javnoj izložbi 20. prosinca u Kući Europe u Zagrebu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije