Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podunavlje
Povratak na članak

Pobijedio je razum, ali problemi postoje i danas. Trebalo je raditi još

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina piše o procesu mirne reintegracije tijekom koje je bio načelnik postaje u Mirkovcima

Komentari 13

DU
Deleted user
20:50 18.11.2018.

Radimo, zločini se prijavljuju, zločini se kažnjavaju - zločini ne odlaze u zastaru, zločini ne spadaju u aboliciju. Gospodine Milina - imali smo prije vas dosta vaših "kolega" na vašoj današnjoj funkciji. Nemojmo zaboravit - mnogi čekaju pravdu već 27 godina. Nekim zločincima se nije sudilo, čekalo se da umru. Ja čekam 27 godina da se istraži zločin nad moje dvije nećakinje. Dvadeset i sedam godina!!!! Pravda nije zadovoljena. Jedan je zločinac u međuvremenu umro. Drugi je još živ. Ako ga sasvim "slučajno" negdje sretnem - neću zatražiti više ni pomoć policije ni pravosuđa. Učinio sam to više od 20 puta. Bez učinka. Danas sam ja blizu sedamdesete - još 27 godina neću čekati. Sve drugo će mi biti svejedno.

VL
ST
steve
20:50 18.11.2018.

"Nase sudstvo" je tako brzo da bi mu trebalo dvijesto godina da zavrse posao a oni da zive dvijesto sedamdeset, zato je gospodin Karamarko bio u pravu kada je rekao, dovesti Njemacko sudstvo u Hrvatsku jer je znao kako sudstvo funkcionira.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:00 18.11.2018.

Bio, prezivio, najvece uzivanje je bilo kad su cetnici dosli na posao sa sahovnicom na celu.

VL
SO
Somelier
07:45 19.11.2018.

Znači da je ovaj drug dobro znao tko su počinitelji zločina i 23 godine nije ništa poduzeo da se zločinci kazne. Pobrinuo se jedino da se Kajkić zaustavi u istraživanju zločina na Ovčari. I da upitam, koja mu je to mirna reintegracija kada srpska djeca idu u posebne vrtiće i škole. Napravili ste pojedina etnički (četnički) čista područja u podunavlju. Sramota.

VL
GU
Gustirna
20:26 18.11.2018.

Bitno je da vam vise kajkic ne smeta sa istrazivanjima antifasisticko cetnickih zlocina po podunavlju..

VL
KR
kruti
12:13 19.11.2018.

smeće udbaško, rekao je g.kajkić jasno&glasno kako ti 'radiš'!!!!

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:57 18.11.2018.

Sve sam čvršća u odluci da zatražim HR državljanstvo jer prvo sam članica EU ne treba viza drugo HR zakonodavstvo i temeljno pravo je miljama daleko od srpskog pa čitamo i danas o mafiji koja hara u dva srpska gradaa a vidite sad se i Albanci na generalnoj skupštini Interpola sprdaju s nama Prvi dan zasedanja Generalne skupštine Interpola u Dubaiju obeležio je niz skandala i brojna kršenja propisa rada ove međunarodne policijske organizacije, kao i brojne provokacije prištinske delegacije na račun predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije. Prema nezvaničnim saznanjima, na zasedanju Generalne skupštine Interpola predstavnici Prištine su sve vreme slikali srpsku delegaciju i dobacivali im. Provokacija je bilo kako u sali, tako i ispred u toku pauze, piše list Blic.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.