Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO NA FILMU

Pljačkaši kroz iskopani tunel ispraznili blagajnu banke u Milanu: 'Pločnik je podrhtavao'

talijanska policija
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
13.08.2016.
u 08:30

Nakon što su probili tunel, lopovi su čekali da u petak ujutro stignu djelatnici banke te ih prisilili da im otvore dvoranu s blagajnama

Četvorica pljačkaša uspjela su u petak kroz iskopani tunel isprazniti blagajnu Narodne banke Novare u središtu Milana, izvijestio je talijanski tisak.

Od nedjelje navečer nekoliko je stanovnika te četvrti noću čulo sumnjivu buku iz podzemlja i osjetilo podrhtavanja tla. U četvrtak je buka počela poslijepodne.

"Pločnik je podrhtavao", komentirao je jedan od stanovnika. Nekoliko susjeda to je prijavilo banci i policiji.

Nakon što su probili tunel, lopovi su čekali da u petak ujutro stignu djelatnici banke te ih prisilili da im otvore dvoranu s blagajnama. Kada su ih ispraznili, pobjegli su tunelom i nestali prije dolaska policije.

>> Od četiri lanjske pljačke banaka, njegove su tri

>> Invalid koji je opljačkao banku: 'Bio sam frustriran zbog institucija'

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:50 13.08.2016.

kreativno

OK
okvarbudovič
17:52 13.08.2016.

svaka cast na uspjesnoj operaciji.

LI
lipotan
10:07 13.08.2016.

good job guys.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije