Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRA S BACILIMA

Plišani virus svinjske gripe

plišani virus
Drew Oliver
16.11.2009.
u 16:14

Asortimanu igračaka u obliku virusa raznih bolesti (klamidija, dizenterija, obična gripa, kašalj...) proizvođač Drew Oliver dodao je i virus H1N1.

Ja želim za mikrobe učiniti ono što je Walt Disney učinio za glodavce - kaže Drew Oliver koji svoje igračke reklamira kao "duhovite, obrazovne i zabavne". Virus svinjske gripe od ružičastog pliša je, naravno, nekoliko milijardi puta veći od pravog (12-15 cm), stoji 7,95 dolara (malo manje od 49 kuna) i može se, kao i Oliverovi drugi virusi, naručiti preko stranice Neatorama. Ako vam se sviđa, požurite, količina je ograničena...

Komentara 2

VI
virtual
12:38 17.11.2009.

Ozbiljno nas hoće uništit,ako ne porez onda svinjska gripa,ako ni to ne pomogne u uništavanju onda cjepivo koje će nam prodat eu,i za kraj krediti koje čemo plaćat za to cjepivo...

OB
-obrisani-
16:57 16.11.2009.

Koje ste vi jadne novine! tu pisete gluposti o tako ozbiljnoj temi umjesto da obasvijestite narod kako je WHO pun savjetnika za gripu koji su na platnoj listi producenata vacine... to je internacionalni skandal stoljeca, a vi sutite! pljuc!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije