Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za brodogradilište
Povratak na članak

Plinio Cuccurin lobira za budućnost Uljanika

Zato, prije, nego nas iznenade novosti na tržištu Europe, “Ladonja“ poziva i hrvatsku Vladu da osigura sve potrebne uvjete za nastavak poslovanja “Uljanika”, a u privatizaciju da maksilmalno uključi radnike.

Komentari 3

OB
-obrisani-
16:12 04.07.2010.

Plinio Cuccurin --------je budućnost istre!

VL
OB
-obrisani-
20:40 04.07.2010.

e ma sve samo ne ids anti hrvatska i separatistička bagra u kojoj su svi do jednoga zaposleni preko veze u tjelima istre i koji žive ko pijani miljarderi a srbi i talijani ih dole podržavaju zato jer za njih rade prljav posao i odnarođuju hrvatsku istru pošten narod sa bagrom na čelu

VL
DU
Deleted user
20:42 04.07.2010.

ja bih rekao da je plinio prošlost sovjetskog saveza. ova spika mi je baš draga - namlatio je lovu u tdr-u, krčmeći monopol koji je zatvorio dvije tvornice, spriječio otvaranje dvije nove i ostavio oko 2000 ljudi bez posla uu cijeloj hrvatskoj, a sam je \"pun k\'o brod\" ... i sad mu je \"ingeniozni\" plan tražiti dodatnu državnu dotaciju za uljanik!! i to u trentuku kad i teži slučajevi autista mogu pojmiti da je državna blagajna prazna do dna. što je važnije da bi se postalo hrvatskim političarem: biti idiot, biti bešćutan ili prosto biti svinja---?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.