Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Plenkovićevo bildanje rejtinga i Milanovićev frajerski primat

HDZ ide u ‘timsko-personaliziranu’ kampanju, s njim će Krstičević, Stier, Ćorić

Komentari 1

DU
Deleted user
14:43 06.07.2016.

Čudi me da kako je iskusni autor u svojoj analizi "zaboravio" spomenuti Brkićevu izjavu nakon sastanka EPP održanog u Splitu da je nova HDZ-ova retorika u funkciji parlamentarnih izbora (što znači da je prilagođena trenutnim potrebama, a ne i izraz stvarne promjene političkog smjera), kao i činjenicu, također javno obznanjenu da HDZ ide u promjenu statuta kako odluke ne bi ubuduće donosio jedan čovjek, odnosno Plenković, već stranačka tijela krcata Karamarkovim poslušnicima. Što onda u tom smislu uopće znači izbor Plenkovića na čelno mjesto u stranci kad će politiku i dalje voditi Karamarkovi odabranici. Znači da ključno pitanje ovih izbora nije vjerujemo li Plenkoviću i njegovim željama, već ima li Plenković snage provesti deklarirano u djelo, odnosno obuzdati Brkića, Hasanbegovića i sve koji su zdušno provodili sve što je Karamarko zamislio. To je glavno pitanje, a ne je li Plenković pristalog izgleda, obrazovan, elokventan i sve čime se ovih dana bave HDZ-u skloni mediji. Prava su pitanja temelj svake ozbiljne analize pa je uistinu čudno što se autor nije njima pozabavio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.