Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NESTAO NAKON 17. TRAVNJA'
Povratak na članak

Plenkovićev glasnogovornik objavio plakat kojim se traži Milanović: 'Priđite mu s oprezom, vrlo je plašljiv'

"Nestao negdje nakon 17. 4. Navodno odlutao u nepoznatom smjeru pričajući sam sa sobom. Ako ga primijetite, priđite s oprezom. Nije nasilan ni naoružan, ali je vrlo plašljiv ako spomenete Ustavni sud i izbore pa pričajte s lopatarima i fazanima do dolaska policije. Molimo kontaktirati 112 ili njegov ured na Pantovčaku", piše u opisu plakata.

Komentari 8

Avatar CUBE
CUBE
16:35 26.04.2024.

Samo se vi zezajte, ni neznate kako je sada njemu teško, u duši patiti a nasmijan biti!

VL
ZW
zweistein
07:44 27.04.2024.

treba kizi objasniti da nije '91.... ne mora bežati

VL
PE
pežo
13:01 27.04.2024.

Kaže čovjek koji je na izborima dobio manje glasova od Ave K.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:06 26.04.2024.

Znali smo da je Marko pametan ali da je toliko pametan to nismo znali.

VL
RA
Raptor
17:13 26.04.2024.

Glasnogovornik Vlade i HDZ-a nije Predsjedniku Republike ni do gležnja. Tko je Glasnogovornik? Zar sam naziv radnog mjesta ne kazuje da ne govori ono što misli već ono što govori Vlada i HDZ, a to znači njegov šef? Što je taj Glasnogovornik postigao u životu? Kad se prebriše ono što je dobio kao "mali od kužine" u stranci i od stranke, ne ostaje ništa. Nalogodavci ga nisu naučili da možeš se s nekim ne slagati i misliti drugačije, ali svakom trebaš dati pravo da govori što misli. Glasnogovornik zaboravlja da je sve što je postigao dobio od HDZ-a, najkorumpiranije grupacije u Hrvatskoj i jedine stranke pravomoćno osuđene za korupciju. Pokrali su i kradu zemlju u koju se zaklinju. Glasnogovorniče, sramotiš oca koji je, bez obzira što tko mislio o njemu, bio i jest vrhunski profesionalac. Nisi dorastao ocu kao niti Predsjedniku Republike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.