Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIJER NAKON SASTANKA HDZ-a
Povratak na članak

Plenković: Neće doći do ukidanja županija. Komentirao i inicijativu oporbe o izbornim jedinicama

U utorak se u saboru održava rasprava na temu prekrajanja izbornih jedinica, o čemu će govoriti SDP zajedno s Možemo!. Plenković tvrdi kako se previše priča o izborima, dodajući kako je mišljenja da se HDZ neće odazvati toj raspravi

Komentari 6

DU
Deleted user
19:16 17.04.2023.

Potučeni u Varaždinu i on i njegovi koalicijski partneri a AP se pravi kao da se ništa nije dogodilo. Kao i dobar dio medija. AP kaže da je to netema.

VL
Avatar comparator
comparator
23:47 17.04.2023.

To te ja pitam ! Ostani ono , znaš već što, do kraja !

VL
OT
otrovnijezik
19:12 17.04.2023.

Normalno da neće. Zamislite samo taj pritisak, županijske skupštine, gradske skupštine, općinske skupštine pa njihovi savjetnici, pa sekretarice, pa vozači, koliki bi to samo bio pritisak na burze za zapošljavanje jer toliko uhljebskih mjesta po državnim i javnim tvrtkama ipak nema.

VL
DU
Deleted user
18:17 17.04.2023.

Možda Plenković nema veze sa stvarnošću primjer strane tvrtke u Hrvatskoj njemačke Austrijske talijanske itd u svojim zemljama isplaćuju plaće koje su realne za život građana a u Hrvatskoj isplaćuju hrvatski minimum

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
19:22 17.04.2023.

Ne treba ukidati županije, ali neke favorizirane manjine, one kojima se doniraju milijarde da bi prek svojih novina blatili tu istu državu i mahali sa šajkačama, pa one kaj primaju socijale u tisućama eura i mažnjavaju željezo...!! Naravno, i sekte koje obožavaju jednonogog bravara i njegovu zvijezdu, a njihovi članovi se ponose "diplomama" iz Kumrovca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.