Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROFIL NA DRUŠTVENOJ MREŽI

Plenković u jednom danu skupio preko 22.000 pratitelja na TikToku, a prati samo jednu stranicu

Zagreb: Premijer Andrej Plenković otvorio profil na TikToku
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/4
29.03.2024.
u 12:56

"Radujem se našim raspravama i dijalogu!", stoji uz prvi video premijera Andreja Plenkovića kojime se obraća korisnicima TikToka

"Dobro došli na moj službeni TikTok profil", naveo je jučer premijer Andrej Plenković na popularnoj društvenoj mreži u vlasništvu kineske tvrtke ByteDance. Od otvaranja profila te jučerašnje objave prvog videa, Plenkovića su zapratile više od 22 tisuće ljudi. Iako ima vrlo velik broj pratitelja, on je zapratio samo jedan profil. Riječ je o profilu "eppgroup", odnosno o TikTok stranici Kluba zastupnika EPP-a u Europskom parlamentu. 

Podsjetimo, Plenković je jučer objavio prvi TikTok video koji do sada ima preko 43 tisuće komentara. U njemu je pojasnio zašto se odlučio na taj potez, ali i pokazao jedan trik. 

"Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu!", piše uz video na kojemu se Plenković obraća korisnicima TikToka te kaže:

@plenkovic_andrej Dobrodošli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama kako bismo naše djelovanje približili sugrađanima, osobito mladima. Izazov prihvaćen! Radujem se našim raspravama i dijalogu! 💬 #ZaSveIzazove #politika #mladi #andrejplenkovic #izbori2024 #hrvatska ♬ A short sound effect - KKLab

"Dragi Tiktokeri, lijepi pozdrav. Evo konačno sam poslušao savjet mojih mladih suradnika, koji su tu iza kamere, koji su mi rekli da je krajnje vrijeme da se i ja uključim na TikTok. Da imamo još jedan komunikacijski kanal na kojem bi mogli razmjenjivati i mišljenja i stajališta, gdje bih mogao čuti vaše sugestije i savjete o svemu onome što trebamo učiniti na dobro naše Hrvatske".

"I? Je l' bilo okej?" pitao je potom Plenković te dobio odgovor: "Odlično". Nakon toga, dobačena mu je košarkaška lopta te je pokazao kako je zna vrtjeti na prstu. 

"Jedino smo zaboravili reći da me morate zapratiti na mom profilu. Hvala vam lijepa", zaključno kaže. 

VIDEO Božinović o Milanoviću: 'Da nije ovako izašao iz ormara, ne bismo radili ono što sad radimo'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije