Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET MOSTARU
Povratak na članak

Plenković: 'Spasio je desetke tisuća djece za hrvatski narod u BiH...'

Plenković je uoči svečane akademije nazočio otvaranju Doma za siromašne studente s pučkom kuhinjom (Dompes) koju grade mostarski franjevci

Komentari 17

RI
rimac444
22:31 05.09.2017.

Plenkoviću, bez lustracije i Republike Hercegbosne nema nam Hrvatske

VL
Avatar tituš
tituš
07:24 06.09.2017.

Pitao bih reformatore obrazovanje, još više antifašiste, treba li se Crkva miješati. Što kažu liberalni i neoliberalni krugovi, tko je utemeljio i napravio obrazovanje, tko je donio pismenost, tko je zapisao znanja, tko gradi domove i pomaže siromašne, ma tkoo je Ruđer Bošković?

VL
DU
Deleted user
22:09 05.09.2017.

vodeci politicari u hrvata stalno spominju mantru o jednakopravnosti hrvata u bih realnost je nesto drugo u srbskom entitetu hrvata vise i nema a to odprilike polovina bih u drugom entitetu je ostalo nesto hrvata koji se hrvaju s muslimanimaa koji su vise nego dvostruko brojniji i kako ostvariti jednakoprvnost narod bez svog teritorija ne moze ostvariti ciljeve svog opstanka i napredka itd

VL
LI
Lisnjak
12:32 18.09.2017.

Izgleda da neki ovdje medju nama nece moci izdrzat teror Adz -ea. Da ne ostanu dozivotno nesretni, valjalo bi im preko socijalnog dobavit besplatno vozne-evropa expres tikete i sa muzikom uz jake bubnjeve ispratit ih na kolodvor. Znas, radi see o posebnima koji vole sjajan zivot i dobru muziku, cega im u stranoj zemlji nece falit. Mo's samo mislit.

VL
Avatar x-y
x-y
22:19 05.09.2017.

Hrvati: Anemija Plenkovic i adz, dalje neprekidno protjeruju desetke tisuća djece iz Domovine....

VL
AB
abdu
03:30 06.09.2017.

Samo ti djeli novce po Bosni , a Hrvatska puna gladnih ! Srami se , kupuj glasove !

VL
ZO
Zorica13
08:44 06.09.2017.

Zar gosp. Plenković nije predsjednik Hrvatske Vlade....dužno poštovanje BiH, ali zar ne bi trebao voditi brigu o narodu u RH?.. svi oni tako skupljaju glasove , a u Zagrebu bi trebalo postaviti još kontejnera možda se nešto nađe za preživjeti....fuj...ljigavci..

VL
HE
heartsdoll14
04:08 06.09.2017.

Ne može nitko više prevariti, pokrasti, uništiti i lagati od vjerodostojnih-znase...Jedino ADZ ovo mocno oružje, jest 50 % krezubih troglodita, koji iz svojih pecina izlaze samo na izbore. Slobodno ADZ može kao sociopat Erdogan, napraviti referendum, kojim bi se primitivnim desnicarima dala vlast narednih 50 godina. I onda bi nas spasili stresova i muka. Neka vladaju desetljecima, ali ce vladati svakojakim državnim, županijski i opcinskim uhljebima. Mladi od 40 godina ce, po Kolindinom naputku, odseliti a penzioneri ce krepati od gladi.

VL
Avatar sidhara
sidhara
23:56 05.09.2017.

Ovi su nakrcali zemlju puckim kuhinjama i 21.stoljecu u srcu Europe, najbogatijeg kontinenta na svijetu? Zamislite kako bi ovi prosli da zive u Africi, Aziji ili Juznoj Americi? Oni bi umrli od gladi takvi jadni i kukavi, nesposobni i neradisni.. Oni su sramota Europe, najnazadnija i najnerazvijenija plemena kojima uopce nije mjesto u Europi, nego u sumi medju cipanzama, Oni nista nemaju zato sto nista ne rade, paraziti, zato sto su ljencuge i uhljebi sto zive na tudjoj grbaci, a ne zato sto nemaju plodnu zemlju , more i resurse i sve zivo. Sramite se jadnici, sramota ste ljudskoga roda.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.