Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donošenje zakona
Povratak na članak

Plenković, Reiner i Petrov dogovaraju proceduru

„Želimo perfektuirati upravo te dogovore, vidjeti proceduralnost sa službama Hrvatskog sabora, s aktualnim predsjednikom Sabora, što je realno i u kojem roku“, rekao je Plenković

Komentari 5

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
10:55 11.10.2016.

Ne mogu vjerovati da nitko ne kuži, ili nikoga ne zanima, ili misli da nije bitno to koliko je Božo Petrov karakterno i psihički problematična osoba. Čovjek jednostavno nije u stanju egzistirati ako nije apsolutni vođa. Svakome tko mu je u Mostu stao na put eliminirao je brže nego što je Staljin eliminirao svoje protivnike, u prošloj vladi je ucjenjivao i nikako nije htio dopustiti da Karamarko (ili Milanović) bude premijer, na kraju je osigurao da on i Karamarko budu zajedno šefovi s premijerom Oreškovićem kao lutkom na koncu, pa mu čak ni to nije odgovaralo nego je išao na eliminaciju Karamatka, a ovoga puta nije htio biti drugi čovjek vlade, nego je izabrao biti prvi čovjek Sabora. Imati takve crte osobnosti u tim godinama, i to prije nego što je išta napravio u životu, definitivno spada na listu medicinskih dijagnoza.

VL
KA
KaNiDora
11:43 11.10.2016.

Božo Petrov nema iza sebe ništa osim onoga što ima na desetine tisuća obrazovanih Hrvata - profesiju. U politici ne znamo ništa o njemu osim ucjena, ultimatuma. To može biti dobro a i ne mora. Tek ćemo vidjeti što znaa i koliko može ali se bojim da nije kapacitet kakvim se želi predstaviti. Iako u našoj politici je sasvim dovoljno biti pošten da bi napravio koran naprijed jer su svi političari do sada imali reference ali su bili obični mutljaroši, karijeristi i lopovi. Pojava Petrov u takvom okružju je pozitivna. Vidjet ćemo dokle i koliko dugo. Daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti tko jei kakav je.

VL
AU
aunick
12:55 11.10.2016.

Petrov je pokazao da su Hrvati lako povodljivi i lako zavodljivi. Hoce li ovih 5 ili ti 7 uvijeta uciniti Hrvatsku b oljom i naprednijom to zna samo Bozo jer on tako tvrdo vjeruje, jer nezna zna nista bolje. Bozo misli da je otkrio svetu vodu i sad je na redu skropljenje. Bozo, ja sam vjernik ali naivac nisam. Pusti ljude da rade on i sto znaju i umiju. Opet ce vlada da tetosi i mazi Bozu jel ako ne onda je dreka i frka. Bozi pi savjetovao da malo porazgovara sa svojin starijim kolegom iz struke, jer moze da dobije dosta savijeta.

VL
KA
kajinx
14:43 11.10.2016.

Plenković ima dovoljno ruka u Saboru i Most mu ne treba. Pitanje, zašto još uvijek daje Mostu toliko političke snage? Vidjeli smo Mostove ministre kako rade protiv hrvatskih interesa. Plenković je usvojio taj put i nastavlja sa Petrovom. Jedva čekam slijedeće izbore da se riješimo ovih antihrvata.

VL
GI
Giddeon
11:30 11.10.2016.

upravo suprotno! on je čovjek iznimnog karaktera koji nakon 25 godina osrednje politike podiže letvicu ma visoku razinu i tko ne može pratiti otpada. peteov je u godinu dana napravio toliko za Hrvatsku da smo mu svi skupa dužni. svaka mu čast na ustrajnosti i mentalnoj jakosti kojima Hrvatsku gura u pravom smjeru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.