Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PITANJE IMOVINE

Plenković: Razgovarat ću s Kuščevićem, na njemu je da sve objasni

Andrej Plenković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
21.06.2019.
u 17:23

Plenković je istaknuo da on ne može imati sve informacije i poznavati sve detalje.

Hrvatski premijer Andrej Plenović najavio da će razgovarati s ministrom uprave Lovrom Kuščevićem, koji treba objasniti situaciju u vezi s njegovom imovinom.

"Razgovarat ćemo. Moj ritam ovdje bio je takav da ne mogu na temelju kratkih medijskih naslova pratiti sve te teme. Pitat ćemo, razgovarati, objasniti se. Koliko ja vidim to su sve neki događaji koji nisu od jučer. Na njemu je da sve objasni", rekao je Plenković po završtku dvodnevnog summita u Bruxellesu.

Prema medijskim napisima, ministar Kuščević 11 godina nije upisao svoju kuću u katastar. Također je bilo napisa o još jednoj kući i prenamjeni zemljišta u Nerežišćima na Braču.

Plenković je istaknuo da on ne može imati sve informacije i poznavati sve detalje. 

 "Imate glavno načelo, načelo povjerenja i pouzdanja u ljude koji su dio tima koji se bavi javnim poslovima. Koliko sam ja shvatio, on je rekao da će razjasniti stvari i to očekujem od njega. Da vidimo što je problem ako je problem i koliki je problem. Ako je sitnica, to je nešto drugo. Razgovorat ću s njim", zaključio je Plenković.

 

Komentara 51

AP
apartmanibells
18:05 21.06.2019.

Jadan Plenki nikako na zelenu granu sa svojim ministrima...konstantno se iskopavaju neke afere mjesto da se pozornost daje konkretnom radu premijerovog tima i rezultatima Vlade

ZB
Zoki-Bijela
18:13 21.06.2019.

Samo udri po njima..

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
17:33 21.06.2019.

Najesen ih trećinu potjeraj i dovedi stručnjake !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije