Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SLOŽIO SE'
Povratak na članak

Plenković razgovarao s grčkim premijerom o pritvorenim Boysima: Trebale bi se donijeti nove odluke

Premijer Andrej Plenković razgovarao je s grčkim kolegom o pritvorenim Boysima, navodeći kako ''100 ljudi ne može biti jednako odgovorno za sve''

Komentari 3

OG
oggi
09:59 17.10.2023.

Ja mislim da bi trebalo otvoriti facebook stranicu meme-ovi Plenkovića, Malenice, Grlić-Radmana, Milanovića, grčkog premijera i političara DR Konga. Nitko, koliko god se trudio ne bi uspio nadmašiti nikakvim karikaturama realne likove kojima imamo prilike svjedočiti na ideološki obojanoj medijskoj sceni.

VL
Avatar Grubi
Grubi
14:59 17.10.2023.

Samo polako, neek uzivaju jos malo.

VL
ZA
zagabria5
22:12 16.10.2023.

'Mi smo si dobri i pričamo o tome često' kaže premijer o grčkom kolegi. Ova država izgubila je suverenost, vratiti će je samo ako glasamo protiv HDZ-a jer ovoliko nebrige za vlastitim građanima nije pokazivala ni Juga za Hrvate

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.