Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANSKI DVORI

Najavljen sastanak Plenkovića i estonskog premijera

Andrej Plenković
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/2
24.07.2017.
u 17:49

Uz premijera Plenkovića na sastanku će sudjelovati i potpredsjednica Vlade Marija Pejčinović Burić

Predsjednik Vlade RH Andrej Plenković sastat će se sutra s predsjednikom Vlade Republike Estonije Jürijem Ratasom, koji boravi u radnom posjetu Hrvatskoj, u 12.35 sati, u Banskim dvorima. 

Razgovarat će o političkoj i gospodarskoj suradnji između dvije zemlje, a u kontekstu estonskog presjedanja Vijećem EU, bit će riječi i o prioritetnim područjima Vijeća, kao što su europsko gospodarstvo, sigurnost i digitalizacija.

Kako stoji u službenom priopćenju Vlade, uz premijera Plenkovića na sastanku će sudjelovati i potpredsjednica Vlade te ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić. 

Nakon sastanka, dvojica predsjednika vlada dat će izjavu za medije. 

Komentara 2

GA
Gaggi78
22:44 24.07.2017.

Srpska posla na našem teritoriju žalosno

IL
ilijan
18:25 24.07.2017.

Učite od Estonaca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije