Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'on je potpuno marginalizirao SDP'
Povratak na članak

Plenković prozvao Milanovića, komentirao i moguću suradnju ljevice i desnice: 'To im ne bi trajalo dva dana'

Podsjetio je i na krize u svijetu i dodaju da oni samo pokazuju da "Hrvatsku moraju voditi iskusni i odgovorni ljudi". "Ne smiju ju voditi oni koji bi nas gurnuli u ruski svijet", poručio je Plenković u Samoboru.

Komentari 8

ED
edgar2
14:49 14.04.2024.

Bilo bi krajnje neodgovorno u ovakvoj zamršenoj situaciji u svijetu, ali i na unutarnjem planu birati nakupinu stranaka koje imaju malo toga ili ništa zajedničko i gdje će svatko vući na svoju stranu...

VL
JB
JOKI_BROKI
15:38 14.04.2024.

Krajne je vrineme da Hrvatski branitelj bude Predsjednik. Gotovina, Medved, Anusic,Mlinaric.

VL
KA
Kapitol
15:50 14.04.2024.

AP je jako tesko priznati da ga gradani vise ne podrzavaju i da jako mali broj gradana, samo petnaest posto, jos uvijek slijepo vjeruje .Kao stranka pretvorili su se u zavod za zaposljavanje i svatko vuce samo za sebe i svoju korist. Da AP ima malo politickog smisla povukao bi kandidaturu svoje stranke na ovim izborima, raspustio sve clanove i poceo ispocetka. Neka budu mala stranka sa boljim ljudima. Upravo to je napravio SDP - sada imaju puno bolje clanove, nekorumpirane. Nekima se Peda ne svida fizicki. Ali ako malo bolje pogledate ipak nije onaj koji stalno zeli biti -ja i samo ja-.Preporucam gradanima da ga malo bolje poslusaju - mogli bi se ugodno iznenaditi.

VL
I7
ivaaa_777
14:17 14.04.2024.

Gospodine Premijeru na odlasku, imate li možda kakvu glazbenu želju za kraj mandata...ili će Milova pjevati?

VL
IV
ivoivoivo
15:08 14.04.2024.

Lijepo pripremiti kofere pa u zatvor!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.