Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO U MAKARSKOJ

Plenković primio vaterpoliste: I sam se u mladosti bavio tim sportom, isplivala stara fotografija...

Zagreb: Andrej Plenković ugostio svjetske prvake u vaterpolu
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/10
19.02.2024.
u 14:01

Plenković je i sam osim velikog zaljubljenika u košarku bio i vaterpolist, a njegova fotografija iz mladosti i dalje kruži internetom

Izuzetno mi je zadovoljstvo uime svih članova Vlade, kao i cijele Hrvatske, čestitati vaterpolistima na osvojenoj zlatnoj medalji na Svjetskom prvenstvu u Dohi te srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu kojem je  bila domaćin u Dubrovniku i Zagrebu, poručio je to ovog ponedjeljka premijer Andrej Plenković koji je danas primio hrvatske vaterpoliste nakon osvojenog zlata na Svjetskom prvenstvu. 

Reprezentacija na čelu sa Ivicom Tuckom danas je tako dobila i državne nagrade za vrhunska sportska postignuća. U priopćenju koje je Vlada ranije objavila tako stoji kako će sportaši i izbornik dobiti po 14.350 eura nagrade, dok će stručne osobe dijeliti iznos od 19.150 eura. Ukupan iznos za cijelu reprezentaciju bit će tako 258.750 eura. Uz to će dobiti nešto manji, no i dalje značajan, iznos od ukupno 81.600 eura nagrade za srebrnu medalju na Europskom prvenstvu.

Zagreb: Andrej Plenković ugostio svjetske prvake u vaterpolu
1/30

Plenkoviću su vaterpolisti danas tako dali i potpisanu loptu, a Tucak se sam pred premijerom i Vladom zahvalio na podrški koju su dobili. Inače, Plenković je i sam ranije osim velikog zaljubljenika u košarku bio i vaterpolist, a njegova fotografija iz mladosti i dalje kruži internetom.

Tako je Facebook stranica DDMN još ranije objavila fotografiju Plenkovića kao člana momčadi vaterpolskog kluba Galeb iz Makarske, snimljene još davne 1984. godine. 

Komentara 4

AL
Albert0007
15:44 19.02.2024.

Još malo postat će i General u Domovinskom ratu😂😂😂

JA
Jatiser
10:17 20.02.2024.

Ja sam mislio da je on nesposoban za sport, vojsku,.... Znači već i u mladosti je bio prevarant....

Avatar volim fritule
volim fritule
15:07 19.02.2024.

jeli anemični ide na odsluženje vojnog roka ako ga uvede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije