Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sedmi dan potrage

Plenković: Poznam Matejevog oca, jako mi je žao. Želim da doznamo potpunu informaciju

Izjave za medije nakon predstavljanja Programa društvene i gospodarske revitalizacije potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom
Igor Soban/PIXSELL
06.01.2022.
u 14:09

Ovog trenutku ne mogu komentirati tuđe izjave. Nije bitno što je rekao Vulin, kazao je Plenković

Potraga za Splićaninom Matejem Perišom (27) u Beogradu ušla je u sedmi dan. Njemu se, podsjetimo, izgubio svaki trag nakon novogodišnjeg provoda u noćnom klubu Gotik na obali Save. 

Nestanak mladog Splićanina komentirao je danas i premijer Andrej Plenković.

"Poznam oca, gospodina Periša, jako mi je žao. Bio sam u kontaktu od prvog trenutka kada se to dogodilo s ministrom vanjskih poslova, ministrom Božinovićem... Tu je i direktni kontakt između policija i ministarstva vanjskih poslova. Svaki dan se interesiram. Prema ovome što dobivam, imam dojam da sada nemamo cjelinu slike, nadamo se najboljem. Ja dok ne dobijem službene do kraja informacije, osim intresa za to i izražavanja žaljenja i potpore obitelji, ja ovog trenutku ne mogu komentirati tuđe izjave", kazao je Plenković.

"Nije bitno što je rekao Vulin. Meni je važno, kao premijeru,  da se radi o hrvatskom državaljaninu koji je za blagdan otišao u Beograd koji je nestao, da doznamo potpunu infromaciju", kazao je Plenković. 

Video: Matejev otac u suzama: Važno mi je da nađem svog sina. Zadovoljan sam s policijom, imamo odličnu suradnju

Komentara 12

ZP
Zabranjen pristup
14:22 06.01.2022.

Sad je i jasno zasto je prica dobila toliki publicitet u medijima.

Avatar SileZla
SileZla
15:25 06.01.2022.

Ne čudim se da Plenković poznaje oca mladića koji je otišao u Beograd proslaviti Novu godinu uz cajke.

ST
Stipan
18:15 06.01.2022.

Narko milje…

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije