Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
summit šefova zemalja
Povratak na članak

Plenković: Pelješki most sinteza je ideje 16+1

Borisov je s novinske konferencije poručio kritičarima: "Sva pravila EU-a bit će u potpunosti poštivana u toj inicijativi".

Komentari 4

Avatar Peterančan
Peterančan
15:02 07.07.2018.

Na relaciji Varaždin - Koprivnica - Virovitica - Osijek dnevno prolazi 20.000 (DVADESET TISUĆA) vozila, kroz sva sela i gradove, običnim cestama punim rupa, kroz naselja gdje nema ni nogostupa i kuda djeca idu u školu. Na tom prostoru živi preko 2 milijuna stanovnika. Al bitan je pelješki most, kojim će tijekom godine proći toliko vozila koliko kod nas prolazi dnevno, jer se mora zadovoljiti onih par desetak tisuća stanovnika, pretežno rođaka vladajućih i oporbenih.

VL
Avatar X-Y1
X-Y1
15:03 07.07.2018.

kad tad ce uljez, psihopata, udbas i sotxxx Anemija Pinokio odgovarati za saborsku prostituciju..... Dno Dna...........

VL
I1
ing-12345
18:22 07.07.2018.

Odluka da se za izvođača radova Pelješkog mosta izabere tvrtka iz zemlje u kojoj vlada komunistička diktatura i koja ima doživotnog predsjednika još je jedna izdaja Hrvatske od strane HDZ-a

VL
KR
Krotila
14:48 07.07.2018.

Hrvatska mora izgraditi svojU SUPERIORNOST

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.