Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BILATERALNA SURADNJA
Povratak na članak

Plenković od 2. do 6. studenoga u radnom posjetu Kini

Hrvatska će 2019. biti domaćin sljedećeg sastanka inicijative Kina+16 koja promiče intenzivniju suradnju drugog po veličini gospodarstva na svijetu sa zemljama istočne i srednje Europe

Komentari 20

BR
brojevi
12:49 01.11.2018.

Najpametniji premijer od postanka RH. Do sada je prvu vožnju političkog slaloma odradio u maniri J. Kostelić a svima je dobro poznata ostavština bivših vlasti uz novonastale probleme kojima Plenković sigurno nije kriv. Animozitet nekih komentara više su produkt isključivih umova koji ne dovode u sumju svoja naučena politička i etička uvjerenja a kontra sebe imaju neuništivog Premijera koji je svojom retorikom i oporbu sveo na dvorske budale. Da ne govorimo o SDP-u koji je sa silnim saborskim interpelacijama i potkopavanjima svake vrste iskopao jamu samom sebi.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:57 31.10.2018.

Gdje je referendum, smrdljiva anemična udbaška crkotino?

VL
AE
Aedes2017
09:42 01.11.2018.

Mao ga zove na konzultacije !

VL
SI
Simpleton
22:08 31.10.2018.

我们的最好的领导! ;)

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:09 01.11.2018.

Kasno Andrej u Kinu stiže! Lijepa naša je kao pupak Europe mogla biti logističko i distribucijsko središte za sjevernu i istočnu Europu, u koje bi se "slijevala" industrijska roba iz Kine, Japana, Indije i Azijskih tigrova, a zahvaljujući našim vjerodomoljubnimm vlastima je ostala posljednja rupa na svirali. Kinezi su preuzeli Pirejsku luku u Grčkoj, grade željeznicu u Srbiji, robu skladište u Budimpešti za centralnu i istočnu Europu, a naši državni vjerodomoljubi igraju vjerodomoljubne igre i tuku se u pomodrela vjerodmoljubna prsa, kao naši srodnici primati, dok Madjari beru pinku ubirući dio carine za dalje reeksportiranu kinesku i drugu robu. Umjesto da se preko naših luka i našom željeznicom prevozi roba do Beča, Minhena, Berlina, Varšave, Praga mi stvaramo ekološku državu. Najvjernije Božije stado je u cijeloj svojoj povjesti bilo topúvska hrana u tudjim ili vlastitoj državi, pa se nije ni čuditi što učestvuje na istočnom ekonomskom frontu za račun sadašnjih transatlanskih gazda, dok naši vjerodomoljubni poglavari izviruju iz njihovih toplih rektuma. Medjutim ne treba se ovom čuditi, jer je slugeranski gen ugradjivan stoljećima u najvjerodomoljubnije Božije stado, a moderni hrvatski vlastodršci sa svojim kompradorima razulareno pljačkaju Lijepu našu, za svoj i za račun transatlanskih gazda. Pravo je čudo što je neovisna država i sa kreditima opstala i nije do sada propala, već se vuče na europskom repu.

VL
RI
rightside
09:41 01.11.2018.

a jesi li ti to namjerno pobjegao? pa izisle su "novosti" o tvom mentoru, vladi seksu,njegovom povezanosti s udbom,,ali i pismo udbasa perkovica gdje tvrdi da je bas seks bio najbolji covjek udbe u osjeku,,))) a i jasno mi je zasto ti je bas on mentor,,))))))) i naravno,tekst o ovom nije objavio ovaj medij,za zazliku od drugih koji evo jesu objavili,,)))

VL
PR
propalismoFranjoskroz
13:12 01.11.2018.

Pustila ga mama??

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
21:38 31.10.2018.

Plenković od 2. do 6. studenoga u radnom posjetu Kini gdje če se posle Slovenije, BiH, Mađarske i Crne Gore pokušati obmanuti i pokrasti i Kinezi.

VL
DU
Deleted user
21:54 31.10.2018.

Nek si ga zadrže. Jedan više ili manje njima nije problem. Nama jedan ovakav više itekako je.

VL
SS
S.Savić
21:34 31.10.2018.

Povedi i Junkera da se imaš skim drugovat po načinu Istanbulske konvencije - Referendum a potom Lustracija. Bilo bi najbolje da se makneš s dužnosti jer djeluješ katastrofalno.

VL
AA
AAAAAA
21:25 31.10.2018.

nadam se da još nije ispunjena statistika padova aviona za ovu godinu! Bože pomozi!!

VL
SS
S.Savić
21:40 31.10.2018.

Potrebno ti je da se i Kinezima zaduziš za izgradnju Pelješkog, i naučiš kako djelovati sa neistomišljenicima. Zaboravi Suvereniteta Hrvatske

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.