Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potraga za Splićaninom

Plenković o nestalom Mateju: Naši predstavnici policije na putu su za Beograd

Split: Plenković se sastao sa splitsko-dalmatinskim županom Blaženkom Bobanom
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
10.01.2022.
u 11:43

– Želimo zahvaliti srpskoj policiji na svemu što čine i dati i svoj doprinos – rekao je Plenković

Premijer Andrej Plenković prilikom posjeta Splitu osvrnuo se na slučaj nestalog Mateja Periša u Beogradu.

– Zatražio sam od ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića da uputi ekipu naših predstavnika policije, oni su na putu u Beograd, želimo zahvaliti srpskoj policiji na svemu što čini i dati i svoj doprinos. Cijelo vrijeme radimo na dvije piste. Jedna je direktni razgovor s policijom, drugo su diplomatsko-konzularne aktivnosti koje naše veleposlanstvo provodi sa srpskim vlastima – rekao je Plenković.

Komentirao je i reakciju srpskog ministra Aleksandra Vulina čije je ministarstvo kritiziralo hrvatskog premijera da nepotrebno i podcjenjivački spominje srpskog ministra unutarnjih poslova.

– Nema tu ničega, uvijek netko neku izjavu skrati i onda to nema veze sa supstancijom. Ono što je ključno jest da obitelj Periš i cijela hrvatska javnost dobiju cjelovitu informaciju. A to ćemo znati kada se svi elementi istraže do kraja. Cjelinu slike u ovom trenutku, kao što je poznato, još nemamo – zaključio je premijer Plenković..

VIDEO: Plenković o nestalom Mateju Perišu: Naši predstavnici policije na putu su za Beograd.

Komentara 17

DU
Deleted user
12:07 10.01.2022.

Da su se bar naši mediji i vlasti ovako angažirali na traženju svih nestalih u Domovinskom ratu, gdje bi nam bio kraj...

Avatar Svirus
Svirus
12:14 10.01.2022.

Vidiš kako se svi trude kada ćaća poznaje premijera...

TR
Tridvajeda
12:06 10.01.2022.

Svaka odgovorna vlast bi sada proglasila Srbiju nesigurnom za putovanja za građane RH te bi brutalno postrožila kontrolu na granicama. Čekamo neke lijepe dane, kada će našim političarima izrasti kičma i kada će glava uzgojiti obraz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije