Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Slunju
Povratak na članak

Plenković o Milanoviću: Bilo bi mu bolje da poštuje Dan državnosti nego da izmišlja konstrukcije

Andrej Plenković bio je danas u Slunju gdje je potpisan ugovor o izgradnji vodoopskrbnih i vodozaštitnih sustava na području Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije

Komentari 11

GY
Gogo_Yubari
19:46 02.06.2020.

Uvijek se nadu oni koji tvrde kako vlada ne radi nista, a novi projekti i planovi razvoja potpisuju se na dnevnoj razini kao i do sad.

VL
TL
Tomo_Loborski
19:48 02.06.2020.

Veliki dio tih projekata je sufinanciran je sredstvima Europske Unije koje je ispregovaralo nase izaslanstvo

VL
ST
stefj
20:40 02.06.2020.

Čini se da je Milanović potpuno preuzeo kampanju za SDP. Nakon par nastupa Bere i njegovih, očito je SDP zaključio da je Milanović bolji izbor za voditelja kampanje... Ovo je do sada predsjednik koji se najviše miješa u kampanje. Čak više od jednog Josipovića...

VL
RI
rimac444
23:12 02.06.2020.

Prva točka novog sazive Hrvatskog sabora treba biti opoziv Milnovića sa mjesta predsjednka, jer je sramota za tu funkciju na koju je došao prevarom komunjarskih medija i prevaranata kao što je škoro.

VL
ON
ON
12:20 03.06.2020.

Po gosp.Plenkovicu,od njegova dolaska na vlast u Hrvatskoj cvjetaju ruze.Sve je sposobni premijer sredio.Place reforme,spasio drzavu od bankrota,uredio jesve ono sta su prethodne vlade lose radile.Sad je na redu i Milanovica odgojit,i idemo prema vrhu Evrope.Moj Plenkovicu, nista Vi nistee napravili.Krpali ste ono sta se je moralo,i sta Vam je Evropa naredila.Napravite anketu kod gradana sa pitanjem:dali ste osjetili promjene na bolje u poslednje 4 godine.Istina nije se nista ni pogorsalo,pitam se samo dokle i kada ce se pojaviti snage u nasoj lijepoj koje ce zaista napraviti ono sta nam premijer spocitava da imamo.Uredenu drzavu,solidan standard i prestanak iseljavanja iz Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
09:35 03.06.2020.

Dan Državnosti nije taj koji ste stavili Plenkoviću, nećemo slaviti HDZ-e, muljatori! Zna se kad je stvarno nastala Država, zna se i kako i tko ju je opljačkao...još bi i da vas slavimo! Malo sutra!

VL
DU
Deleted user
19:17 02.06.2020.

Plenković je Milanovića i doveo na vlast, obojicu treba kritizirati..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.