Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVOR BERNARDIĆ
Povratak na članak

'Plenković je u grupi Borg Plenković broj 1, a Marić broj 2'

Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić kaže da se "presudom" pokazalo i dokazalo ono što su svi znali - da su Martina Dalić i Zdravko Marić krivi za povredu načela obnašanja javne dužnosti.

Komentari 24

DU
Deleted user
11:27 04.12.2018.

Intelektualni sirotan ponavlja svoje "umotvorine" bez ikakvih dokaza. Kada će konačno reći nešto suvislo?

VL
Avatar southman
southman
11:53 04.12.2018.

Povratak u šumu je jedino rješenje za ove revolucionare i anarhiste !

VL
DU
Deleted user
12:43 04.12.2018.

Apsurd cijele hrvatske ekonomske i političke stvarnosti je da nam je i sa ovakvim anemičnim Plenkijem i co. još uvijek bolje nego kaj je bilo za vrijeme SDP-a i onog naduvenka... A da ne govorim kak bi nam bilo da je kojim slučajem naduvenko dobil još jedan mandat!

VL
NA
navijeke
12:49 04.12.2018.

Povjerenstvo za politički progon, vidim, radi sve usklađenije. Još samo da im sudovi ne ruše sve što pregalačkim trudom pretvore u politički pamflet, možda bi im netko i vjerovao.

VL
AR
Artukovic
13:20 04.12.2018.

Slusam vec mjesecima o tom Borgu i jos nisam uspio dokuciti ko bi to bio.Nemisli valjda na Bjorn Borga...bivseg tenisaca,a i kako bi Plenkovic mogao biti on. Bero nacisto si pobenavio....

VL
KO
konoplja
13:27 04.12.2018.

E moj Bero, meni je tebe žao! Znači toliko si nesposoban da i Culej pored tebe izgleda sposobno! Ne podržavam nerad tvoje stranke ali ipak bi mi bilo drago da imamo jaku i konstruktivnu oporbu, to bi podiglo kvalitetu u saboru a ne da gledamo ovaj cirkus prebjega, koji pokazuje stvarno stanje u SDP-u a to je da su im bitne samo fotelje i ništa drugo kao i svim ostalim zastupnicima, štete struje koju trošite u središnjici, dala bi se bolje iskoristiti!

VL
ŽU
žuti
18:33 04.12.2018.

Na moju veliku žalost moram se složiti sa Berom, akcija zvana spašavanje 50 000 zaposlenih i sve ostalo u aferi Agrokor nije moglo proči bez da je Plenković bio upoznat sa svim detaljima i potom amenovao način "riješenja" problema! Samo največe naivčine vjeruju u suprotno!

VL
MU
Mukowsky
17:47 04.12.2018.

A u kojoj grupi je klika na čelu s Račanom koja je prodala 25% INA-e za pišljivih 505 mil. $. Pa to kože skupiti za par dana prosječni mafijaš u Italiji. A vidimo da Ivan Račan dobro živi od nerada.

VL
19
195411
21:52 04.12.2018.

Boze Bero zar stvarno nisi svjestan da lupas stalno jedno te isto za sve teme koje novinari otvore. Bas ste vecina vas iz oporbe ,ljudima mrak pada na oci dok se pojavite na TV odmah hvatamo daljinski.

VL
CI
cinbenik
15:21 04.12.2018.

Kakve veze ima ,sto je Maricu napokon dokazan sukob interesa....HDze je sve jaci i jaci,sto im se dokaze vise zlocina.Hrvatska je imala vise demokracije u SRH,negoli pod HDze jednoumnom nejednakopravnom vladavinom...Sute i satori i plinske boce sa krizevioma,nevidjesmo dvije kolone,a na svetim misama ,niti pomena o vladi,kao da je nema...Nazor istalirana,nejednakopravno ,jednoumnonenarodno,nebirana,vlada politicke trgovine i ucjena,je najgora vlada ikada...Demokracija nepoznaje takvu vladu,a kamoli najElbahatijega ikada,anemicnog branitelja iz Brisela,takozvanog premijera Hrvatske....Presjednica podjela i raseljavanja Hrvatica i Hrvata,pogoduje korupciji i HDze nedjelima,a puno legalniju je pozivala na ostavku i iz satora ulijetala u ministarstva ,bez najave.....Daoce kada preseliti jednom taj ured u Visoku,mozda postane presjednica svih Hrvata.....Bit ce izija vuk magare,a HDze najaca stranka.

VL
Avatar dobry
dobry
12:40 04.12.2018.

Je li moguće da nešto od tih 500 milijardi, koje su BORGovci otuđili, nije leglo na Plenkovićeve offshore račune!? Želim vjerovati da je, ali mi zdrava logika nalaže da mislim drugačije...Nadam se da je i sam bio izmanipuliran od stranee Dalićke, te da nije bio direktni suučesnik...

VL
DJ
djakputnik
11:47 04.12.2018.

Ovo što je mali Bero rekao jest istina. No, na žalost, stara je poslovica: "Nije važno što ti kaže, nego tko ti kaže". A mali Bero je potpuno izgubio vjerodostojnost i nitko više ne drži do riječi malog luzera.

VL
PA
pašče
12:25 04.12.2018.

Vlada je, skupa sa zastupnicima koji su izglasali Lex Agrokor, kriva za posljedice tog zakona: "izvlačenje" (čitaj pljačku) 100 mil. eura za "savjetničke" usluge iz već očerupanog i prezaduženog Agrokora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.