Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijer u Dubrovniku
Povratak na članak

'Europska komisija upoznata je s odlukom Vlade za plaće u brodogradilištima'

Plenković je istaknuo kako Vlada nastoji pronaći rješenje o svim ključnim temama, bez obzira na to jesu li u programu Vlade ili nisu

Komentari 24

AN
Antiflašist
16:32 31.08.2018.

Milijarde kuna bez ikakve KONTROLE, dali ste 30 milijardi kuna a nitko nije nista kontrolirao, pa to je čisti KRIMINAL, Vjesala bi trebala raditi 0-24.

VL
BA
barbaizamerike
16:32 31.08.2018.

Oprez sa Dankom Koncarom da nebude opet Sanadera Vidosevica Todorica Mamica Prodanovica Nobila jer je sve to cudno i njihovi susreti sa ostacima vojne tajne sluzbe KOS

VL
Avatar anlaser
anlaser
19:18 31.08.2018.

Do kada ćemo mi plaćati račune za lopovluk (100 milijuna po brodu) a nitko neće na robiju, nitkim neće zaplijenit imovinu, nitkom neće pofalit dlaka s glave? I Sanader pardon Plenković se ponosi takvim uspjesima? Ako nisu u stanju zaradit na izgradnji brodova neka stave ključ u bravu. Sigurno oma netko ko može!

VL
TH
than
16:59 31.08.2018.

Sva sreća pa smo to privatizirali inače bi država morala bankama garantirati novcem poreznih obveznika (kao što je to i do sada radila). Hmmm. Ček malo...

VL
Avatar rubinet
rubinet
19:54 31.08.2018.

Dubrovčani su naprosto ushićeni ..zrakomlati prelijeću Grad, semafori isključeni na nekim križanjima pa redarstvenici nadziru promet..uopće nije gužva...

VL
ST
stefj
17:38 31.08.2018.

Bitno je da se dijeli novac poreznih obveznika, nije bitno kome i kako, da li će se ikada vratiti. Ovaj od Uljanika sigurno nikada neće... No problem je da tog novca ima sve manje i manje, a vlada je očito odustala od reformi i razvoja zdravog gospodarstva. Turizam je zgodna stvar, no ne može se bazirati razvoj na turizmu... S druge strane uništavaju se mikro i mala poduzeća, tjera se struka i sposobni iz zemlje, države, paradržavne i javne strukture drže 75% gospodarstva, žele još i više... A što se tiče investicija, osim ovih u turizam i EU u infrastrukturu nema ništa, nema greenfield investicija, nismo privukli niti jednu svjetsku firmu da preseli poslovanje ovdje, ništa. Čak i ovih 840 mil investicije u turizam je smiješno ako se usporedi sa susjedstvom. Npr. Srbija ima strano ulaganje od 3 milijarde u turizam... Rastemo, to nitko ne spori, ali usporedivi rastu kvalitetnije i brže od nas...

VL
PI
pinkec
17:42 31.08.2018.

Plenkiju je važnije šta Europska komisija misli i želi, umjesto što naši radnici u našim brodogradilištima misle i žele!? Bolje odi odmah u Brisel, jer ovdje samo štetu radiš!

VL
NO
nogogaz
18:54 31.08.2018.

Kad zagusti demokratskim domoljubima vracaju se jugi i titovom nauku. Politika spasava radnike i politickim putem mjesa se u kapitalizam i kapital. Ocigledo nismo mi bas neki strucnjaci kapitalisti...sanader, mol, arbitraža, todoricev agrokor, banke zaduzene priko glave....a drzava najsiromasnija u EU. Za vrime tita svaki hrvat ( hrvatska država) manje je dugovao stranim institucijama.

VL
DR
drugPlenky
17:00 31.08.2018.

Ne kužim On uzima naše pare a nije nas pitao, kako se to zove

VL
AE
Aedes2017
16:31 31.08.2018.

Ma jel moguće ! No što će biti dalje..o tome nemaš ni zuuc !,Odlazi Plenkoviću,razotkriven si kao pokvareni I vlastohlepi oportunist.O D L A Z I DOK TO JOŠ MOŽEŠ. !

VL
DU
Deleted user
18:50 31.08.2018.

Korejska brodogradilišta se uredno financiraju iz državnog proračuna. Europska komisija ništa na to ne kaže, iako mnoge Europske tvrtke tamo kupuju brodove. Agrokor iako je u privatnom vlasništvu država je dala milijunska jamstva za njega. Sada je odjednom veliki problemm brodogradilište, jer se neki domoljub želi domoći zemljišta da se obogati na račun države.

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
16:42 31.08.2018.

pupovceva hanuma

VL
DU
Deleted user
16:31 31.08.2018.

Vece place imaju smetlari u briselu...nego hrvatski radnici u brodogradilistima. .ali naravno bitno je da su gospodari zadovoljni.....je li kgk zadovoljna. .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.