Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plemenitost

Plemenita Buzećanka nezbrinutoj djeci darovala 80 pari tenisica

zornada
Vesna Brnabić
20.10.2010.
u 15:32

Ovo je drugi posjet i donacija plemenite Buzećanke koja već planira i treći posjet djeci.

Štićenici Doma za nezbrinutu djecu i mladež u Lovranu uvijek se raduju posjetu Buzećanke Anite Zornade. Djeca znaju i zašto jer gospođa Anita nikad ne dolazi praznih ruku, a danas je u Dom donijela 80 pari tenisica te čarapa, čizama pa čak i crvenih lakiranih cipelica.

Ovo je drugi posjet i donacija plemenite Buzećanke koja već planira i treći posjet djeci koju njezini darovi posebno raduju. Anita Zornada vlasnica je obrta za čišćenje i trgovinu "Dara“ u Sjevernoj ulici u Buzetu, a osim obuće Domu je odnijela i slatkiše te olovke.

Kako su tenisice koje je danas odnijela bile većih brojeva, Anita je u Dom odlučila otići ponovno, ali s darovima za malu djecu. Gospođa Anita, kaže, na ideju da dariva  korisnike doma došla je na prijedlog 22-godišnje Buzećanke Rafaele Hodžić koja je i sama do treće godine bila štićenica riječkog doma.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
15:51 20.10.2010.

carica

YO
YosephK
18:22 20.10.2010.

Sva čast gospođi Aniti! Pokazala je više razumijevanja nego država za tu djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije