Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEL AVIV
Povratak na članak

Plaže, neboderi, ruski jezik i paprene cijene...

Hrvatska je usporediva s Izraelom po veličini, ali šiju nas u svemu osim u proizvodnji vina

Komentari 6

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:51 06.07.2017.

Zanimljiv je podatak obveznog služenja vojnog roka u trajanju od tri godine, oni koji iz bilo kojeg razloga izbjegnu služenje vojnog roka ne mogu dobit zaposlenje ni u jednoj državnoj službi a neće dobro poslovat ni u privatnom sektoru, neću radit mućnu usporedbu bila bi besmislena, ovaj podatak sve govori.

VL
AL
alf
13:09 06.07.2017.

Pa nije niti Hrvatska nekakav div u prizvodnji vina. Usporedjujuci ju sa Kalifornijom, Francuskom, Cile, Juzna Afrika, Italija Spanjolska I Australia, mi smo mali mis u tome. Uglavnom proizvodimo za svoje potrebe. Koliko zaradimo na izvozu vina, nisam nigdje video statistiku, predpostavljam da nije velika, inace bi se o tome vise znalo.

VL
MA
malkalay
08:51 07.07.2017.

Imate li dragi gospodine nesto reci oizraelskim otkricima u poljoprivredi i kompjuterskim tehnologijama ili o broju nobelovaca u usporedbi sa lijepom nasom

VL
DU
Deleted user
14:42 06.07.2017.

Kaže jedan od Ivankovićevih sugovornika da je Izrael jedina demokracijana na tom prostoru. Pa u toj demokraciji npr. ne postoji mogućnost sklapanja građanskog braka odnosno sklapanje brakova između Židova i onih koji to nisu. U toj demokraciji ograničena je mogućnost studiranja onima koji nisu Židovi ( i brojem studenata i područjima koja mogu studirati). U toj demokraciji sve slabije plaćene i fizički teže poslove obavljaju isključivo radnici Arapi, u toj demokraciji mogućnost napredovanja na društvenoj ljestvici onima koji nisu Židovi je mala ili nikakva, bez obzira jesu li državljani Izraela ili nisu. U toj demokraciji nisu poželjni izbjeglice i migranti koji nisu Židovi. Zbog njih je sagrađen poseban zid prema Egiptu tako da više ne mogu ulaziti u Izrael, a one koji su stigli u Izrael prije izgradnje zida milom ili silom miču iz Izraela. Sve su to opće poznate činjenice samo se bjelosvjetski političari prave mutavi kad je u pitanju država Izrael jer Izraelu i Židovima je dopušteno ono što nikom drugom nije.

VL
ST
Starotopoljanin
20:46 06.07.2017.

Volant,okupirani teritorij,oteti od palestincima i Sirijci,i tamo oni uzivaju u volim tudini vinogradima.

VL
DU
Deleted user
14:16 06.07.2017.

Ovdje bi trebalo napisati da se radi o promičbenom članku. Baš me zanima tko je Ivankoviću platio i organizirao boravak u Izraelu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.