Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prestižno priznanje

Plaža za invalide u uvali Kostanj dobila Plavu zastavu

Plaza06
Nel Pavletić/PIXSELL
01.06.2010.
u 16:36

Poznata su ljetna okupljanja invalida iz cijele Hrvatske na toj uređenoj riječkoj plaži, koja će dobivanjem Plave zastave ubuduće zasigurno privlačiti još više posjetitelja.

Plaža za invalide Kostanj dobila je prestižno međunarodno priznanje – Plavu zastavu – koja je u rangu ISO norme, što je od osobite važnosti za lokalnu zajednicu jer je milijunima turista to glavni orijentir pri odabiru destinacija. Na današnjoj svečanosti okupilo se mnogo osoba s invaliditetom svih generacija koje već godinama redovito dolaze u uvalu Kostanj i na omiljenu im plažu prilagođenu njihovim potrebama.

Poznata su ljetna okupljanja invalida iz cijele Hrvatske na toj uređenoj riječkoj plaži, koja će dobivanjem Plave zastave ubuduće zasigurno privlačiti još više posjetitelja iz Hrvatske, ali i inozemstva. Plavu zastavu podignuli su gradonačelnik Vojko Obersnel i Maja Mihelčić, predsjednica Udruge za mlade s invaliditetom Primorsko-goranske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije