Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konzervativni kut
Povratak na članak

“Plavi val” se zabio u Trumpov “crveni zid”

Koliko su ovi izbori bili “partizanski” pokazuje da je Obama prekršio pravilo da se bivši predsjednici ne uključuju u kampanju

Komentari 11

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
20:54 08.11.2018.

Ovaj Ristić je jedna od rijetkih svijetlih točaka u Večernjaku.

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:58 09.11.2018.

mislim da je ovo prvi razuman komentar američkih izbora do sada u svim našim medijima. čisti, proračunati, analitički, hladni, stakleni... sve je jasno, trump nije poražen, već je dobio nešto što prije nije imao. svi u stranci koji su ga napadali su ostali bez stolca. demokrati su pak dobili ljude koji ne slijede nužno glavnu crtu stranke, već su veliki solisti, što velike stranke ne trpe. trump je lukav biznismen. i nemojte imati sumnji da će i nakon ovoga trump izaći sa par jakih aduta. on je nadmoćan u politici kao i u biznisu. ima nos, mozak. njegova bezobzirnost u javnim istupima može biti čudna i smetati samo ljudima kojima je politika nešto ili odurno, ili pak ne razumiju pravile te struke. trump vraća americi snagu u realnoj ekonomiji, skreće s bajke o uspjehu samo na burzama. bez proizvodnje, opipljive doma, nema jake amerike. i pazite, trump se prvi od svih velikih političara usudio dirnuti u stvari na kojima već dugo leži prašina, a šteti americi. i da, bit će rata, ne sumnjajte ni u to.

VL
AN
Ana33
18:54 09.11.2018.

Neobaviješteni Ristiću... U USA, NEMA "ustavnih" sudaca... Uči se!

VL
Avatar Foton
Foton
14:38 09.11.2018.

Trump obecao pa nista ne ostvario: zid na meksickoj granici, ukidanje Obaminog zdravstva, deficit sa Kinom najveci u povijesti, on i dalje pod istragom, Sj. Koreja jos ima atomske bombe, prozvodnja ugljena naglo pada, Europljani ne placaju dovoljno za NATO, itd, itd. Problem je da su njegovi biraci neobrazovani, pa ne kuze da ih vodi zedne preko vode.

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
04:55 09.11.2018.

Zemlja crvenokozaca.Ti ljudi trebaju Trumpa vratiti u Skotsku ili Njemacku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.