Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Onečišćenje okoliša
Povratak na članak

Plastika čini život lakšim, a njezin ga otpad uništava

Stručnjaci predviđaju da bi ovim tempom globalna proizvodnja plastike do 2060. mogla dosegnuti 1,231 milijun tona plastike.

Komentari 1

HO
homofobic
19:39 18.04.2024.

Samozvani znanstvenici su puni toplih plonova i organskog gnojiva! Uvjerite se sami. U pusudu nalijte mjerenu kolicinu vode pa potom dodajte oko 1.5 zlica soli na svaku litru ciste vode i mjesajte dok se sva sol otopi. Nadite u domu nekoliko vrsta plastike iodrezite komadice pa ih potom u zatvorenoj saki potopite u slanoj vodi. Vidjet cete da sve plastike koristene za ono sto ‘strucnjaci’ i spasitelji planete zele zabraniti ili drasticno ograniciti plivaju vrlo pozitivno na povrsini morske vode.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.