Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOSIP ALADROVIĆ
Povratak na članak

Plaće javnih i državnih službenika jedna od mogućnosti korekcija proračuna

"Što se tiče samih plaća, poznato je da rashodom stranu proračuna smo već jednom korigirali. Moja pretpostavka je da ćemo to morati ponovo učiniti i naravno da u tom slučaju dolaze i plaće državnih i javnih službenika kao jedna od mogućnosti korekcija", objasnio je ministar.

Komentari 2

IV
ivicin
12:08 16.04.2020.

koja je razlika izmedju drzavnih i javnih sluzbenika....?????? ako se proracun ne puni novcem logicno je da se smanje place svim korisnicima novca iz proracuna ....a zaposlenike tzv.agencija izjednaciti sa placama ostalih sluzbenika...itd itd...

VL
HB
hbhr
12:24 16.04.2020.

Nismo ni očekivali da ćete ukidat prekomjerne županije, gradove i općine ili otpuštat neradnike i uhljebe. Uostalom, to ni sindikati ne spominju. Najbolje je jednako kaznit i poštene i nepoštene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.