Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protestantska obitelj Kovačević:
Povratak na članak

Pjevamo o Bogu na švedskom, engleskom i hrvatskom

Čika Meic provjerava je li moj mince pie i božićni puding, koji kuham na pari više od pet sati, dovoljno dobar kao engleski, kaže Snježana

Komentari 2

VI
vinopijem2
01:34 26.12.2017.

Ha bas si me nasmijao komentarom. Procitao sam samo dio clanka, dalje nisam mogao.. Ovo je kao ono kad pisu o tome sta od odjece nosi djecurlija kojekakvih "zvijezda" iliti celebrity djece. Ovog novinara treba na prisilni rad poslat' ili jos bolje zatvor, gdje bi sigurno stekao neko znanje, pa ne pisao ovakve gluposti.

VL
DU
Deleted user
09:16 26.12.2017.

Jesenti milu bigulicu, ovaj .članak mi je otvorio oči. Nema nam druge nego da svi prijeđemo u protestante kako bismo postali tzv. normalni katolici kakve priželjkuju neki naši civilni udrugari ljevičarske provenijencije. Među protestantima sve je sjajno i bajno, sviii su napredni, tolerantni i uključivi jer u svojim redovima nemaju mrskih biskupskih spodoba poput Bozanić Jožeka, Košić Vladeka ili Škvorčević Tončeka i njihovih pajdaša koji su natražni, zatucani i zadrti toliko da ni u snu ne priznaju epohalne neoliberalne stečevine kao što su kojekakva ljudska prava, tzv. istospolni brakovi, rodna ideologija, abortus, eutanazija i općenito i kultura smrti te sve druge moderne blagodti od kojih samo što Lijepom Našom nisu potekli med i mlijeko. Ili svi mi u protestante ili toj trojici i pajdašima im zavezati guzbicu kako bi u Hrvatskoj konačno procvjetala demokracija kakvu nam, između ostalih, nude vrli muževi Stazić Neško, Grbin Pećko, Maras Gogo, Glavašević Boki, Vrdoljak Ivek, Pupovac dr. Milojko, Pernar Ivek, Bulj Mirek, kao i mnogi drug naši vođe učitelji i usrećitelji. Mašala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.