Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za novogodišnji nastup

Pjevaču za nastup 130.000 eura, Hrvatska je mala zemlja za veliki luksuz i u kulturi

Šibenik: Koncert Maksima Mrvice
Dusko Jaramaz/PIXSELL
24.07.2023.
u 11:00

Kod nas se sve manje živi od proizvodnje, a sve više od trgovine. Ali i od kulture. Pa je tako ovih dana objavljena informacija da smo koncert jednog doista odličnog pijanista u jednom našem festivalskom gradu (čijim turističkim djelatnicima ti koncerti klasične glazbe koji traže tišinu i koncentraciju već odavno idu na živce) platili 40.000 eura.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar Stradun
Stradun
11:33 24.07.2023.

Ja, kao Dubrovčanin, oštro prosvjedujem zbog odabira zabavljača za doček Nove 2024. I zbog tolikog honorara. (Kako je počelo, za doček 2025. na Stradunu možemo očekivati nastup Riblje čorbe i plesne skupine Lokice Stefanović uz mimohod Dragačevskih trubača ulicama stare jezgre.)

DU
Deleted user
15:06 24.07.2023.

Sve lo po vi a država im i dalje plaća mirovinski i zdravstveno.Zamisli uplaćuje zdravstveno i mirovinski Severini,Šuputici i sličnima a oni se razbaciju novcem po egzotičnim destinacijama kak oni vele.

FR
FranjoTT
11:05 24.07.2023.

Neka pjevač dobije onoliko koliko je ljudi došlo na koncert, koliko su spremni platiti. Dosta mi je više takvih umjetnika koje plaćamo iz lokalnih zajednica jer inače nitko normalan to ne bi išao gledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije