Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ekskluzivno za Večernji list:

Pitali smo finskog ministra što misli o Milanoviću. 'Kad sam čuo što priča, raspitao sam se... Ne možemo utjecati na BiH, nismo bili dio Daytona'

02.06.2022.
u 11:54

Ovo je test i za NATO-ovu politiku otvorenih vrata. Ako se vrata zatvore pred Finskom i Švedskom, teško će se moći tvrditi da NATO-ova politika otvorenih vrata funkcionira, kaže Pekka Haavisto, finski šef diplomacije

Ključne riječi

Komentara 54

DU
Deleted user
12:12 02.06.2022.

Čovjek je lijepo diplomatski odgovorio ..ne znam uopće tko je taj....

Avatar Payback
Payback
14:08 02.06.2022.

Lex Perković od Zorana nas je nevjerojatno jako politički oštetila... godinama je trajalo ...

DM
D'Mich
14:26 02.06.2022.

Milanović je zapravo potkopao promjene izbornog zakona u BH. Ovim iznošenjem u javnost nečeg što se radi u tišini napravio je štetu. Ja mislim namjerno. Za čiji interes ne znam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?