Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI OGORČENI
Povratak na članak

Pismo iz Pule u Rovinj putuje i do 14 dana

Poštari pokrivaju sve veća područja jer se natječaji za poštare ne uspijevaju popuniti i mladi brzo odustaju od posla.

Komentari 11

Avatar Moodleen
Moodleen
12:35 31.07.2017.

"Stručna" uprava postavljena po političkoj direktivi. Ako u Koprivnici, npr. na pošti na Lenišču, pošaljete pismo u Koprivnicu, ono se prvo šalje u Bjelovar, iz Bjelovara u Zagreb, pa iz Zagreba u glavnu poštu u Koprivnici. I tak 3-4 dana, a pisali ste susedu do vas. Nek koverta malo vidi svijeta, ne?

VL
Avatar future Gohan
future Gohan
12:23 31.07.2017.

Sve me podsječa na privatizaciju... nešto što valja i funkcionira, krene se iznutra rušiti, i onda se ponudi privatizacija kao jedini spas.... griješim li?

VL
DU
Deleted user
12:33 31.07.2017.

Od vrucine pokrepali golubovi.

VL
MO
modovisisajteMaraschino
11:34 31.07.2017.

glavno da se uprava lako popuni uhljebima koji troše novac u gluposti. npr nabava električnih motora... glupost koja je koštala porezne obveznike abnormalno... motori ni mjesec dana nisu bili u funkciji i brzo su se vratili na stare "motore"

VL
DU
Deleted user
12:03 31.07.2017.

Uplatnice za plačanje raznih računa dolaze na adrese polije roka plačanj a pošiljaoci uredno pripisuju kamate ! Pa nek honoralno zaposle penziće i tako im je mirovina nrdostatna pa moraju redit na crno , ovko bi barem državi platili porez.

VL
MO
more456
13:22 31.07.2017.

U komunizmu su pisma putovala u pravilu jedan dan, no sada je to nekoliko dana. Od Zagreba do Osijeka danas pisma putuju nekoliko dana. Nekad se čovjek mogao pretplatiti na novine, pa bi uvijek dobivao friške novine (današnje), a sadaa mora uvijek čitati stare novine. Nekad je poštar svaki dan raznosio poštu, a danas svaki drugi. Nezgodno je s računima, račun od HEP-a od Zagreba putuje četiri dana do Osijeka i stigne 16. u mjesecu, taman kada je čovjek već platio račune. Da stvar bude ljepša računi koje šalju njemačke firme (T-com, Vip, B-net, Diners,...), šalju se preko austrijske pošte, a i oni putuju nekoliko dana, jednako sporo kao i oni koji idu preko HP.

VL
DU
Deleted user
18:41 31.07.2017.

Meni pismo iz hong konga dođe za 5 dana u zg, onda još 5 dana stoji u zagrebu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.