Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istočno od Gospića
Povratak na članak

Pirotehničar pronašao kost lubanje

U zemlji na dubini od 40 centimetara pronađena je ljudska kost.

Komentari 4

JO
JoePolitix
10:15 19.08.2010.

Da je lubanja pronadjena kod Vukovara, odmah bi izletila spekulacija da se \"vjerojatno\" radi o hrvatskim mucenicima. No kad se ljudski ostaci nadju kod Metka, koji je HV spalio pobivsi znacajan broj civila, ta spekulacija izostaje. Zanimljivo.

VL
FR
franjo
11:15 19.08.2010.

Tocno Joe! Zbog toga ti i daju minuse, a sad ce i meni. A, komentari! Gdje su? Dali nekima nije savjest cista?

VL
SA
saniboj
13:43 19.08.2010.

40 cm duboko, tako plitko se ne zakopavaju ljudi. Cudno. Mozda je kost iz 45-te.

VL
AH
alkemicar_hr
14:37 19.08.2010.

Vidiš JoePolitix taj komad lubanje može biti bilo ćiji čak i nekog seljaka kojeg je zakačila vaša granata dok je bježao prema Karlovcu(dobro znam koliko ste ih dnevno bacali).Bilo bi zanimljivo da komentiramo da smo taj komad lubanje našli u Čačku ili Kragujevcu a ne u Hrvatskoj gdje ste vi napravili agresiju.Zato se poklopi ušima jer taj rat ste počeli pa izgubili j**i ga niste imali sreće .Bili ste veće pijanice od nas i zato ste izgubili.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.