Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostala u šoku

Pilot poslao poruku supruzi prije kobnog leta: Uskoro stižem kući

avion
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
18.07.2014.
u 20:53

Amran je bio pilot Malaysia Airlinesa punih 25 godina

Wan Amran Wan Hussin (49), jedan od dva pilota leta MH17 neposredno je prije početka leta svojoj supruzi poslao poruku u kojoj je napisao kako se uskoro vraća kući. Supruga Miriam za portal New Strait Times je izjavila kako je ostala u šoku kad je čula što se dogodilo.

 - Nakom molitve pošla sam provjeriti poruke na mobitelu i vidjela kako mi je vjeroučitelj naše djece javio da se avion srušio, kaže supruga.

Miriam kaže kako joj je prije leta suprug poslao poruku sadržaja: 'Ukrcavam se na let za doma. Uskoro stižem'. Njen joj je suprug neprestano slao poruke kako bi je obavijestio o tome što se trenutno događa.

Amran je bio pilot Malaysia Airlinesa punih 25 godina. Njegova dva sina Yunus (10) i Irfan (8) s majkom Meriam Yusoff i Amranovom sestričnom Umi došli su u Zračnu luku Kuala Lumpur, gdje čekaju dalje vijesti o letu.

>> Obama: Nemamo vremena za propagandu i igre!

Komentara 2

MX
Mister X
21:00 18.07.2014.

Interesantno nitko ne piše što strane novine izvješčuju recimo svoje čitaoce .. Malo je skrenuo sa propisanog puta . možda radi štednje goriva; nije zaobišao opsno ratno područje nego ravno iznad njega ... I eto dogodilo se to što nee smije dogoditi ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije