Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor na letu

VIDEO Ogromna ptica uletjela mu u kabinu: Sve je bilo puno krvi, a pilot hladan ko špricer

Screenshot
15.06.2023.
u 13:50

Kabina je bila puna stakla i krvi, no to ga, čini se, nije previše brinulu te je nastavio mirno upravljati zrakoplovom.

Pilot Ariel Valiente iz Ekvadora postao je popularan nakon što se internetom proširila snimka kako upravlja zrakoplovom. Njemu je, naime, velika ptica proletjela kroz staklo kabine i tako ostala vijesti točno ispred njegova lica. Kabina je bila puna stakla i krvi, no to ga, čini se, nije previše brinulu te je nastavio mirno upravljati zrakoplovom.

Valiente je letio zrakoplom kod mjesta Vinces u provinciji Los Rios, a ptica je preminula nedugo nakon udara, piše Daily Mail. Na snimci se vidi kako ptica visi u kabini dok je pilot pun krvi. Upozoravamo da je snimka uznemirujuća.

Komentara 1

JO
JOZO
18:36 15.06.2023.

Pa što je trebao paničariti i prisilno slijetati. Pilot je razumno reagirao. Po snimci mi ptica izgleda kao orao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije