Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaspala obojica

Pilot i kopilot 'na smjene' drijemali tijekom leta

avion
Ivo Cagalj/PIXSELL
27.09.2013.
u 09:42

Priznali su što se dogodilo te za umor okrivili duge smjene tijekom ljetnih praznika, zbog čega nisu imali dovoljno vremena za san

Pilot i kopilot u prepunom Airbusu A330 odlučili su drijemati u smjenama od 20 minuta tijekom leta 13. kolovoza, javlja Telegraph.

Nakon manje od dva sata poslije uzlijetanja zaspala su obojica ostavivši da avionom upravlja autopilot bez ikoga tko bi mogao preuzeti kontrolu u slučaju opasnosti.

Priznali su što se dogodilo te za umor okrivili duge smjene tijekom ljetnih praznika, zbog čega nisu imali dovoljno vremena za san.

Potvrđeno je da je riječ o pilotima britanske aviokompanije, no njihova imena i odredište leta nisu otkriveni.

>> Zaspala za volanom i tako vozila pet sati!?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije