Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bizarna nesreća

Pijani vozač zabio se u stup koji se srušio i pao na pješakinju

Požega - Vozač automobila zabio se u stup javne rasvjete i pao na pješakinju.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/5
21.09.2021.
u 16:16

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će u srijedu biti priveden u Općinski sud u Požegi

Vozač automobila zabio se u utorak oko 11.10 sati u ulici Antuna Kanižlića u Požegi u stup javne rasvjete koji se pritom srušio i pao na pješakinju. Pješakinja je zadobila teške ozlijede i prevezena je u Opću županijsku bolnicu u Požegi, gdje joj je ukazana liječnička pomoć.

Kako su izvijestili iz PU požeško-slavonske, 45-godišnji vozač koji je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,59 promila upravljao osobnim automobilom marke „Ford“, požeških registarskih oznaka, izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na nogostup i udario u stup javne rasvjete.

Tom prilikom došlo je do pucanja stupa i pada na fasadu, a potom i na 34-godišnju pješakinju koja je lakše ozlijeđena. 

Vozač je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će u srijedu biti priveden u Općinski sud u Požegi. Protiv njega, također, slijedi optužni prijedlog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

>> VIDEO Drama na Kanarima: Vulkan i dalje izbacuje lavu koja ide prema obali i izaziva novu opasnost.


 
Ključne riječi

Komentara 2

ZA
ZatvaracNgoPipa
17:17 21.09.2021.

Na ekstremne slučajeve divljaka novčane kazne nemaju efekt jer nemaju prijavljena primanja, rade u fušu, auto ako im i zaplijene već za nekoliko mjeseci zaradi za novo, rješenje je isključivo direktna robija

SL
slavenZadravec
19:45 21.09.2021.

Na žalost, dotični će ponovo smjeti sjesti za volan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije