Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi skandal

Pijani šef pravne službe HRT-a bacio stolicu na pravnicu?

HRT
Robert Anić/PIXSELL
07.05.2012.
u 16:54

Zaštitari su ga navodno izveli iz zgrade nakon što mu je izmjereno 1,16 promila alkohola u krvi

Saborski zastupnik HNS-a Goran Beus Richembergh na Facebooku je napisao da je šef pravne službe HRT-a danas nasrnuo i bacio stolicu na pravnicu kojoj su, kako je istaknuo, jutros uručili opomenu pred otkaz koju je potpisao član Uprave HRT-a Ugarković.

– Zaštitari su ga izveli iz zgrade nakon što mu je izmjereno 1,16 promila alkohola u krvi. Dotična pravnica već je u više navrata upozoravala na nepravilnosti i nezakonite ugovore Uprave HRT-a – dodao je Richembergh na Facebooku.

S HRT-a nam događaj nisu htjeli ni potvrditi ni demantirati.

Komentara 23

Avatar broz
broz
08:52 08.05.2012.

Što će HTV-u pravna služba,kad samo za naplatu,tj utjerivanje dugova naplate pretplate imaju 28 odvjetničkih ureda(dvadeset i osam).

AL
alapača
17:31 07.05.2012.

ta uprava je izgubila tlo pod nogama, a kopa rupe drugima.

MA
margaritas
22:39 07.05.2012.

novi urednik htv zahtjeva rad i disciplinu a skupina koja se stalno buni zeli nametati svoja pravila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije