Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljali gradom

Pijani Puljani pucali iz zračne puške

puska, sacmarica
Arhivska fotografija
21.03.2012.
u 12:46

Dvojica muškaraca zračnom su puškom u Lošinjskoj ulici pucali u stup, a kada je ondje naišao mladić, pušku su usmjerili prema njemu

Jučer je u Puli, oko 21.30 sati, došlo do ozbiljnog narušavanja javnog reda i mira. Dvojica muškaraca, 37-godišnjak i 35-godišnjak, pod utjecajem alkohola zračnom su puškom gađali stup u Lošinjskoj ulici. Kada je u jednom trenutku ondje naišao 20-godišnjak, pušku su usmjerili prema njemu, zbog čega je mladić u strahu pobjegao. Dvojac se potom uputio do ulaza u turističko naselje na području Verudele gdje su nastavili konzumirati alkohol. Njihovu je divljanju došao kraj zahvaljujući dvojici prolaznika. Uočili su da 37-godišnjak i 35-godišnjak u otvorenom prtljažniku imaju pušku i o tome odmah obavijestili policiju, koja je, stigavši na mjesto događaja, pored vozila marke Fiat, pulskih registarskih oznaka, zatekla dvojicu muškaraca sa zračnom puškom. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira te Zakona o oružju, protiv dvojice Puljana slijedi podnošenje optužnog prijedloga nadležnom prekršajnom sudu.

Ključne riječi

Komentara 3

VL
vlajko3
15:51 21.03.2012.

vidi milicijske države!! vidi vijesti u jednim \"ozbiljnim\" novinama!!! dobro da su \"razoružani\", mogli su srušit ustavni poredak!!

Avatar dariodario551
dariodario551
06:39 22.03.2012.

koja pucnjavaaaa ?

BK
B Kosa
20:53 23.03.2012.

Ova dva puljana nisu mladi da se sa tim smecom igraju u naseljenom mjestu ali eto bili su pijani zracne puske nisu bezopasne igracke koliko se osoba ozledi i ostane bez oka to treba oduzeti svakome i dati ga na sud jos balavci gadaju ptice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije