Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIČKI NASILNICI

Pijani muškarci zlostavljali roditelje i suprugu

nasilje
23.02.2011.
u 10:58

43-godišnjaku je izmjereno 2,32, a 37-godišnjaku 2,51 promila alkohola u krvi.

U samo pola sata ličkoj su policiji u utorak prijavljena dva odvojena slučaja nasilničkoga ponašanja u obitelji na području grada Otočca. Oba muškarca bila su vidno alkoholizirana.

U Brinju je 43-godišnjak, kojem je izmjereno 2,32 promila alkohola u krvi, oko 17 sati bio nasilan prema svojim roditeljima. Lupao je po vratima i verbalno ih zlostavljao. Policija ga je uhitila te će ga danas privesti na Prekršajni sud u Gospiću.

Pola sata kasnije u dvorištu obiteljske kuće u Podumu, pod utjecajem 2,51 promila alkohola u krvi, 37-godišnjak je fizički napao svoju suprugu pred očima  maloljetne kćeri.

U naguravanju je muškarac pao te udario glavom u zid staje i lakše se ozlijedio. Njegova supruga, iako vidno ozlijeđena, odbila je liječničku pomoć. Muškarac je uhićen te će također biti priveden sucu Prekršajnoga suda u Gospiću.

Komentara 1

Avatar Bjeda
Bjeda
16:27 23.02.2011.

Htjeli su se rukovat....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije