Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća u Međimurju

Pijani mladić sletio s ceste, ozlijeđeni on i maloljetna putnica

Foto: PU međimurska
16.10.2023.
u 10:41

Vozač brzinu kretanja vozila nije prilagodio blagom zavoju, mokrom kolniku, mraku i kiši, pa je sletio s ceste i prednjim bočnim dijelom udario u prometni znak, a potom i u drvo

U Vukovarskoj ulici u Čakovcu jučer u 4.30 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđeni vozač i putnica iz osobnog automobila. Upravljajući osobnim automobilom čakovečkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,61 promila, 19-godišnji vozač brzinu kretanja vozila nije prilagodio blagom zavoju, mokrom kolniku, mraku i kiši, pa je sletio s ceste i prednjim bočnim dijelom udario u prometni znak, a potom i u drvo.

- Vozilom hitne medicinske pomoći ozlijeđeni vozač i maloljetna putnica prevezeni su u čakovečku bolnicu, gdje im je pružena medicinska pomoć, dok će se ozljede naknadno okvalificirati, nakon čega slijedi i pravna kvalifikacija događaja - kažu u policiji. U izvlačenju vozača  sudjelovali su i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec.

VEZANI ČLANCI

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
12:59 16.10.2023.

Gle nije li to...je, je, stari BMW!

CH
chemica
12:50 16.10.2023.

Shvatiš da si možda pogriješio u odgoju kad svoju maloljetnu putnicu moraš pokupiti na bolničkom prijemu Čakovečke bolnice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije