Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čađavica

Pijani 39-godišnjak sa 1,90 promila fizički napao pijanu suprugu

alkotest (1)
Petar Glebov/PIXSELL
10.05.2013.
u 10:29

Nasilni je 39-godišnjak uhićen i doveden u policijsku postaju, a protiv njega će biti podnesen optužni prijedlog.

SLATINA / ČAĐAVICA – Slatinski policajci nisu proveli mirnu noć s obzirom na to da je nešto prije ponoći u obiteljskoj kući u Čađavici nastala svađa i fizički obračun supružnika. Nakon što je provedeno kriminalističko istraživanje policija je utvrdila da je pijani 39-godišnjak nakon svađe i fizički napao svoju suprugu te je srušio na pod i počeo gušiti. Fizički napad prekinuo je njihov punoljetni sin koji se upravo u tom trenutku probudio i došao u dnevni boravak razdvojiti pijane roditelje. Nasilni 39-godišnjak uhićen je i doveden u policijsku postaju, a protiv njega bit će podnesen optužni prijedlog.

Virovitica: Pijani biciklist odbio alkotest pa završio u policijskoj postaji

VIROVITICA – U ranim jutarnjim satima, nakon ponoći, alkoholizirani 27-godišnjak "vrludavom" je vožnjom na biciklu privukao pozornost virovitičkih policajaca, koji su ga zaustavili jer je upravljao biciklom koji nije imao uključena svjetla. Kako su policajci zaključili da je riječ o vidno alkoholiziranom vozaču bicikla pokušali su ga alkotestirati što je biciklist odbio odbio pa su ga policajci priveli u virovitičku policijsku postaju. Protiv 27-godišnjaka je podnesen prekršajni prijedlog.

>> Biciklistu (54) prvo izmjereno 2,78, a sutradan 3,32 promila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije