Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Pijani 26-godišnjak naletio na biciklistu i usmrtio ga

Prometna s biciklom
Marijan Susenj/PIXSELL
27.07.2013.
u 10:49

Sinoć je u prometnoj nesreći smrtno stradao poznati slatinčanin, dugogodišnji predstojnik Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje Područnog odjela Virovitica, Zdenko Korlević

Jutros je Slatinčane šokirala vijest o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, kasno popodne, u kojoj je poginuo poznati Slatinčanin Zdenko Korlević kada se vraćao kući s rekreacijske vožnje biciklom. Sve do jučer, je on bio jedan od najpoznatijih vinara slatinskog kraja i dugogodišnji predstojnik Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje područnog ureda Virovitica.

Do prometne nesreće je došlo kada je pijani 26-godišnjak, zbog prevelike brzine, ušao u zavoj, izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu stranu, te naletio na biciklista koji je dolazio iz suprotnog smjera. Zdenko Korlević je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo, a policija je protiv 26-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu.

Obitelj Korlević je poznata slatinska obitelj, a preminuli Zdenko je bio i politički aktivan sugrađanin, te je između ostalih rukovodećih funkcija,2000. je obnašao i dužnost Vladinog povjerenika RH u Slatini. Supruga Željka i kćeri su shrvane od boli i nevjerice te nisu željele davati nikakve izjave za medije.

>>Pretjecao vozilo pa autom usmrtio biciklista

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije