Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VARAŽDINSKA ŽUPANIJA

Pijana vozačica usmrtila pješakinju, izmjerena joj 2,03 promila

dobra policija skradin
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.06.2016.
u 10:40

Pješakinja se nepropisno kretala državnom cestom, bez reflektirajućeg prsluka.

Vozačica kojoj  je izmjereno 2,03 promila alkohola u krvi izazvala je  prometnu  nesreću u kojoj je poginula 76-godišnja pješakinja. U srijedu oko  22  sata  u  Petrijancu  u Varaždinskoj županiji pijana je 30-godišnjakinja prednjim desnim dijelom automobila udarila u pješakinju koja se nepropisno kretala državnom cestom, bez reflektirajućeg prsluka.

Od udara je preminula na  mjestu događaja.  Vozačica  se  kretala  iz smjera Donjeg Vratna prema Petrijancu.

>> U 5.55 kobnoga jutra sve je bilo u redu, cesta suha, a već za 15 minuta nastao je kaos

Komentara 3

DU
Deleted user
13:58 09.06.2016.

Jesam li nešto propustio? Postoji li zakonska obaveza da pješaci moraju nositi reflektirajući prsluk dok hodaju cestom? Ako je tako, onda je 90% onih iz naših sela bez nogostupa u prekršaju, jer ja dosada nisam vidio nikoga s njim. Makar, u slučaju ove pijane svinje, nesretnoj baki ne bi pomoglo ni da je imala rotirke na glavi. 10 godina zatvora, bezuvjetno - to je jedini lijek protiv pijanih ubojica za volanom!

SC
schwertransport
12:11 09.06.2016.

Kulike je ta Noje podudala

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije