Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pregrijavanje
Povratak na članak

Pijan zaspao s nogom na papučici gasa, izgorjela dva automobila

Iako pod utjecajem alkohola, mladić se na vrijeme probudio i izašao iz automobila, a vatra se u hipu sa dacie proširila i na hyundai.

Komentari 3

VE
Vexans
14:46 09.12.2012.

O sveg navedenog "činjeničnog stanja" pravno je relevantna jedino alkoholiziranost osobe za volanom i to ako je motor radio.Ako se motor ugasio nakon samoupaljenja,alkoholiziranost osobe u vozilo je nebitna.

VL
DU
Deleted user
14:53 09.12.2012.

Dobro je se nije odvezao autom i ubio nekoga. Onda bi razni komentatori napisali „da mu je žao“ i da se „to svakome može dogoditi“. Večernji bi prvi dan pisanjem skoro pa pozvao na linč, drugi dan bi napisao kakoo je on „jadan i da mu je stvarnno jako teško“, a kad bi ja napisao da Večernji manipulira javnošču, skroz u finom tonu i bez vrijeđanja, komentar bi „progutao mrak“ (administrator) kao u ovom zadnjem zagrebačkom slučaju.

VL
AA
aabbcc
14:02 09.12.2012.

. Ti Reno-motori od gusa sa rem. prenosom, to je ono sto mi se ne svidja kod Dacije. Usput mnogo su tezi od Al motora i nepotrebno opterecuju prednji trap i lako ih je pregrijati .....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.